Detokšpinatizacija

Detoksikacija! Detoksikacija!
Detoksikacija!


Osjećaj malaksalosti zove na detoksikaciju!
Hlače zovu na detoksikaciju!
Vaga zove na istu.



Ne, ne važem se, svi smo mi lijepi iznutra i nisam rob medija i proporcija i kalorija i…al da, slučajno sam stala. Ozbiljno. Preskakala sam krevet koji je sav zabarikadiran kako ne bi mali T bubnuo glavom od pod, jer su mu noćna puzanja postala hit. I tako ja preskačem da bi dohvatila pelenu, dok dijete vrišti zbog goluždravih nožica i ugledam brojku.



Okej, nije da nisam znala. Prestala sam vježbat jer sam postala umorna, umorna sam postala zbog loše hrane, loše sam se hranila zbog nesnalaženja u novim ulogama i tako.
Da nabrajam izlike i dalje.




E pa ne bum!
Jer ih više nema.
Jer to sve nisam ja. I nisam sretna dok nisam ja ja.
Sad idemo na fino papanje, tak i tak sam si obećala uvest reda kad i malog budem dohranjivala. Jedna žlica papice njemu, druga meni.
Leti, leti avion!

I tak sam si večeras složila ono što sam u frižideru našla.



Špižganci



Sastojci su kao i uvijek od oka.
Bijelog luka (okej, češanj, dva) – nasjeckati i staviti na malo maslinovog ulja
Špinata ( u ovom slučaju smrznutog i otopljenog, nenasjeckanog)  - dodati luku
Mini rajčice, dvije tri, isjeći i dodati
Propržiti pa dodati vode – kuhati. Posoliti (himalajskom) soli i kad je pred kraj kuhanja sve to (dakle ubrzo) dodati vode koliko pure iliti žganaca želimo. U prokuhalu vodu sa svim tim povrtnim ljepotama dodati žgance i kuhati. Na kraju dodati naribanog parmezana i žlicu vrhnja.


Mljac.
*naravno ovo s manje soli i usitnjenijim špinatom dobio bi i T. Al je već spavao :) *

Dis iz mi in fjućr! :D




0 komentari:

Post a Comment

Newsletter

Subscribe Our Newsletter

Enter your email address below to subscribe to our newsletter.